שיחה על בזבוז מזון, אובדן מזון ומה שביניהם – קבוצת שטראוס

 In 2030 SUSTAINABILITY GOALS, ALL VIDEOS

>>לחצו כאן לקבלת עדכונים על סרטים ותכנים חדשים<<

שיחה על צמצום בזבוז ואובדן מזון עם שי ביאליק מנהלת קיימות גלובלית ואתיקה בקבוצת שטראוס
תופעה המגלמת סוגיות כלכליות, חברתיות וסביבתיות:
מצד אחד יש מיליוני אנשים רעבים בעולם (ולא רק במדינות לא מפותחות) ומהצד השני יש כמויות גדולות מאוד של אוכל שנזרק (כ30% מכלל הייצור).
שי מתארת את המחויבות של קבוצת שטראוס כחברת מזון ומשקאות לעסוק בנושא צמצום ובזבוז מזון – בעיה כלכלית, חברתית וסביבתית.
דוגמאות לעשיה של קבוצת שטראוס בתחום צמצום בזבוז ואובדן מזון:
– ביטבתה שונה מערך הייצור והבקבוק לטובת הארכת חיי המדף של החלב.
– במחסני הלוגיסטיקה של החברה בארה”ב הפיכת 80% מכלל תוצרים המיועדים שיועדו להשמדה לכאלה שמיועדים להצלה
– שינוי ומיתוג מחודש לתוית “פג תוקף” כחלק ממהלך הפונה לצרכנים לטובת הארכת תוקף השימוש במוצר
היעד המרכזי בתחום זה לקבוצת שטראוס הוא 0 אובדן מזון עד שנת 2030

Recent Posts

Leave a Comment

חוסן עמותת נט"ל